VIDEO/ Pamje të jashtëzakonshme të njerëzve të zakonshëm, sa thjesht mund të bëhesh protagonist

VIDEO/ Pamje të jashtëzakonshme të njerëzve të zakonshëm, sa thjesht mund të bëhesh protagonist
Në sekuencat e kësaj videoje shfaqen njerëz të zakonshëm që kryejnë veprime jo të zakonshme.

Dikush ecën mbi biçikletë mbrapsh, duke i rënë një mandoline, dikush bën kosh nga një pallat shumë i lartë, dikush kryen aktivitete të përditshme pune me një shpejtësi dhe saktësi të rrallë.

Shikoni këtë video dhe mund të kuptoni se gjithkush mund të bëhet protagonist duke shfaqur një talent që nuk e kishte menduar. /a.a/ Albanian Free Press Online/