VIDEO/ Kur zihen dy, përfiton i treti...Shikoni si shpëton demi i plagosur nga një tufë luanësh

VIDEO/ Kur zihen dy, përfiton i treti...Shikoni si shpëton demi i plagosur nga një tufë luanësh
Një dem është vënë poshtë nga një tufë luanësh, të cilët i kanë ngulur dhëmbët.

Situata duket e pashpresë për viktimën.

Por ndodh çudia. Luanët fillojnë të grinden me njëri-tjetrin dhe e harrojnë prenë e tyre.

Demi ngrihet në këmbë dhe avash-avash bashkohet me kopenë. /a.a/ Albanian Free Press Online/