VIDEO/ Ku ta lajmë qenin? Shikoni një zgjidhje origjinale kur përton ta bësh vetë

VIDEO/ Ku ta lajmë qenin? Shikoni një zgjidhje origjinale kur përton ta bësh vetë
Pronarët zakonisht kujdesen për kafshët shtëpiake, madje edhe duke i larë në govata të posaçme në shtëpi.

Por ky këtu duket se nuk ka durim dhe as dëshirë për të zhytur duart në solucione.

Ai ka gjetur një zgjidhje interesante: Qenin e ka çuar për ta larë...në lavazhin e makinave. /a.a/ Albanian Free Press Online/