VIDEO/ Kjo reklamë u ndalua në Itali sepse ishte "shumë seksi"

VIDEO/ Kjo reklamë u ndalua në Itali sepse ishte "shumë seksi"
Një reklamë e produkteve ‘Snickers’ është ndaluar të qarkullojë në Itali.

Arsyeja e censurës është sepse është konsideruar shumë seksi dhe shumë provokuese.

A është vërtet e tillë? Shikojeni vetë: