VIDEO/ Karroca e fëmijëve për prindërit hutaqë, ju ndjek kudo që të shkoni

VIDEO/ Karroca e fëmijëve për prindërit hutaqë, ju ndjek kudo që të shkoni
Kjo karrocë fëmijësh nuk është si gjithë të tjerat.

Një pajisje elektronike e programon atë që të qëndrojë në një distancë të caktuar larg prindit dhe e ndjek atë kudo që shkon.

Kjo është një shpikje e rëndësishme për prindërit hutaqë, që harrojnë se kanë edhe një bebe në karrocë. /a.a/ Albanian Free Press Online/