VIDEO-HUMOR/ “Tani do ta shohësh të fortin” dhe i hidhet sipër dërrasës për ta thyer...por shikoni si e pëson

VIDEO-HUMOR/ “Tani do ta shohësh të fortin” dhe i hidhet sipër dërrasës për ta thyer...por shikoni si e pëson
Ky ‘i fortë’ ka vendosur t’i japë një mësim të mirë...një cope dërrase.

Pasi e vendos atë në pozicion të përshtatshëm. Hipën mbi një tavolinë ndërsa mburret: Kush është bosi këtu? Ta tregoj unë”.

Ai i hidhet sipër me trup dërrasës për ta thyer, por e pëson keq. /a.a/ Albanian Free Press Online/