VIDEO – HUMOR/ Tallet me qenin, por përfundon duke bërë punën e qenit

VIDEO – HUMOR/ Tallet me qenin, por përfundon duke bërë punën e qenit
Ky burrë është duke folur në telefon dhe ndërkohë i lëshon një shkop qenit në liqen, sikur e heq qafe.

E bën këtë disa herë dhe duket sikur tallet me qenin.

Por një situatë e papritur e ndëshkon.