VIDEO-HUMOR / Momente të sikletshme, kur nisesh të bësh pak sport dhe përfundon keq...

VIDEO-HUMOR / Momente të sikletshme, kur nisesh të bësh pak sport dhe përfundon keq...
Kjo është një përmbledhje me video humoristike.

Ato janë xhiruar me kamera amatore ose celularë në vende të ndryshme.

Njerëzit në këtë video ushtrojnë sport, por përfundojnë keq. /a.a/ Albanian Free Press Online/