VIDEO/ Biçikletë pa pedale? Shikoni si funksionon kjo shpikje komode

VIDEO/ Biçikletë pa pedale? Shikoni si funksionon kjo shpikje komode
Duket sikur biçikleta nuk ka kuptim pa pedale, por kjo shpikje tregon të kundërtën.

Jo vetëm që funksionon, por mund të jetë më komode se të pedalosh.

Çiklistët thjesht ecin mbi një tapet dhe lëvizja e tapetit vë në lëvizje rrotat. /a.a/ Albanian Free Press Online/