VIDEO/ Ariu-lypës bën autostop në rrugë: Do më jepni një sanduiç?

VIDEO/ Ariu-lypës bën autostop në rrugë: Do më jepni një sanduiç?
Një video e çuditshme është xhiruar me celular nga një shofer.

Një ari ka dalë në rrugë dhe është zgjatur te kabina e shoferit të një kamionçine.

Pasi nuk i ka dalë gjë, kthehet nga shoferi që xhironte.

Ky i fundit i jep një sanduiç dhe ariu i kënaqur kthehet në pyll. /a.a/ Albanian Free Press Online/