Të jetë rrëzuar Ronela?

Të jetë rrëzuar Ronela?
Me parukën bionde e këto çizme metalike, këngëtarja Ronela Hajati, me siguri, ka qenë duke përgatitur një videoklip.

Ndryshe kjo veshje mund të ishte e përshtatshme vetëm për karnavale.

Por ajo vdes të provokojë e njihet për këtë.

Me autoironi, Ronela pozon nëpër shkallë, ku duket sikur është rrëzuar por pa u dëmtuar.

Gjithsesi, pavarësisht panoramës që nuk është shumë atraktive, Ronela duket seksi dhe në formë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: