Soni Malaj një “bishë” e vërtetë

Soni Malaj një “bishë” e vërtetë
Me një supertrup, me një bel për t’u patur zili, duart mbi flokët e zinj, Soni Soni Malaj, këngëtarja e njohur, ka nisur xhirimet për një videoklip të ri.

Sigurisht që në këtë verë të nxehtë, video po përgatitet buzë detit dhe ajo duket një “bishë” e vërtetë, teksa kërcen me shumë sensualitet.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: