Skrab për trupin me kanellë dhe limon

Skrab për trupin me kanellë dhe limon
Ky skrab është shumë i mirë për ripërdorimin e lëkurës së limonit, i cili duhet të jetë bio, pra i këputur nga kopshti.

Përgatitja e tij bëhet me lëkurë limoni të freskët, kanellë, kripë, vaj avokadoje dhe vajra esencialë të portokallit të ëmbël dhe qiparisit.

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: