Rudina Xhunga lëndinave me motrën

Rudina Xhunga lëndinave me motrën
Ka zgjedhur natyrën gazetarja e njohur Rudina Xhunga.

Ajo ka preferuar të çlodhet në mes të lëndinave dhe bukurive që natyra të fal, në freski, larg vapës.

Si mikeshë, motrën e saj të dashur, dikur edhe ajo një personazh i ekranit, me edicionet e gjuhës angleze. Të ndryshme në pamje por të lidhura siç dy motra dinë të jenë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: