Me klas si Alketa

Me klas si Alketa
Pasi kaloi pa fund pushime sa në Itali e sa gjetkë, Alketa Vejsiu u rikthye në atdhe, por për të lënë një gjurmë në stil, siç e ka traditë.

Sepse pa frikë mund ta quajmë femrën më me klas të kësaj jave.

Kjo veshje është ajo që Alketa ka zgjedhur për në punë, pra në lagje, drejt biznesit të saj.

Vëreni elegancën dhe stilin italian në veshje, të bardhën dhe grinë, në mëndafsh.

Një perlë.

 

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: