Malvina preferon Spanjën

Malvina preferon Spanjën
Volejbollistet shqiptare pas mbylljes së sezonit dhe para sezonit të ri janë duke kaluar pushimet e verës.

Disa prej tyre kanë preferuar jugun e Shqipërisë, të tjera vende të ndryshme jashtë.

Ndërsa pjesa më e madhe e volejbollisteve shqiptare kanë zgjedhur Jugun e Shqipërisë, Malvina Tuci ka preferuar brigjet e Spanjës.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: