Kujdes nga elefanti i inatosur, shikoni çfarë mund të bëjë (Video)

Kujdes nga elefanti i inatosur, shikoni çfarë mund të bëjë (Video)
Një elefant është filmuar në një moment jo të zakonshëm.

Ai duket tejet i inatosur, ndonëse lëviz me ngadalësi.

Me feçkën e tij rrëmben motoçikletat e parkuara para një lokali dhe nis t’i shkatërrojë. /a.a/ Albanian Free Press Online/