Kjo është ura më e lartë në botë, ngrihet 565 metra mbi lumë (Video-spektakël)

Kjo është ura më e lartë në botë, ngrihet 565 metra mbi lumë (Video-spektakël)
Ura më e lartë në botë është e hapur për publikun në Kinë.

Beipanjiang Bridge lidh provincat Yunnan dhe Guizhou.

Ura ngrihet mbi 565 metra sipër një lumi dhe është rreth 800 metra e gjatë.

Për ndërtimin e saj u shpenzuan rreth 140 milionë dollarë.

Me ndërtimin e saj, koha e udhëtimit është shkurtuar me rreth 3 orë. /a.a/ Albanian Free Press Online/