Këto janë momentet kur të vjen andej nga nuk e pret, shikoni si reagojnë njerëzit (VIDEO-HUMOR)

Këto janë momentet kur të vjen andej nga nuk e pret, shikoni si reagojnë njerëzit (VIDEO-HUMOR)
Në momentet kur je në relaks të plotë, i shkëputur nga ambienti që të rrethon dhe ndodhta i përqendruar në diçka krejt tjetër, mbërrin surpriza.

Dikush të fut një shashkë në xhep apo ta plas diku aty afër.

Kjo është një përmbledhje e situatave të tilla ku protagonistët i kap paniku dhe reagojnë në mënyra nga më qesharaket. /a.a/ Albanian Free Press Online/