“Kërcënon” Ronela, me kë ta ketë vallë ?

“Kërcënon” Ronela, me kë ta ketë vallë ?
Me kë ta ketë vallë kjo këngëtare e njohur?

Drejt kujt ky “kërcënim” se ajo do të jetë gjithmonë ëndrra më e keqe e dikujt?

Do jetë një shaka, por ndërkohë Ronela Hajati pozon seksi si zjarri buzë një pishine dhe ne le ta harrojmë që është edhe një gocë garipe.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: