Estele Ujka meriton lavde

Estele Ujka meriton lavde
Ka shkuar me pushime, këtë herë në Kroaci, në Dubrovnik, me familjen.

Atje në mesin e natyrës, ajo po prehet, për aq kohë sa bebja e vogël që ka sjellë në jetë, ta lërë të flejë e të pushojë.

Por pavarësisht se është një blogere e njohur dhe stilin e ka profesion, Estela po e jeton mëmësinë me shumë vetëvlerësim e siguri, sepse ekspozon pa ndrojtje trupin e kolmë.

Shumë lavde për të, i meriton.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: