Enca nuk dorëzohet

Enca nuk dorëzohet
Ruensa Haxhia, ose siç njihet Enca Haxhia, vazhdon të hutojë meshkujt përmes fotove të saj.

Provokuese pa asnjë limit, e shikon teksa pushon në një jaht luksoz por në vend të shampanjës kafshon një picë me uri, tulet i shkojnë nga pas shpine dhe ja ku ajo pozon me fundshpinën e kthyer ose me të brendshme rrjetë mbi një biçikletë.

Vitet kalojnë dhe format e saj i mësuam përmendësh, por ajo nuk dorëzohet.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: