Dafi diplomohet

Dafi diplomohet
Është një nga reperët më të njohur e nuk do ta kishim imagjinuar kurrë si një “djalë të mirë”, me kapelën e diplomantit.

Por ja që koha ka kërkesat e saj dhe Dafi Derti nuk do kurrsesi të mbetet pas bashkëmoshatarëve të tij.

Pavarësisht se ai ka sukses në muzikë e pavarësisht se është bashkëshort dhe baba, Dafi nuk ka lënë pas dore edhe shkollimin universitar dhe është diplomuar me sukses.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: