Çiftet më të forta të horoskopit për vitin 2018

Çiftet më të forta të horoskopit për vitin 2018
Dashi dhe Binjakët

Një aleancë e fuqishme, një çift ideal. Të dy janë zjarr për të nxehur hekurin. Midis tyre ka kimi dhe seks. Të dy janë energjikë dhe të shoqërueshëm - ata udhëhiqen nga një pasion që nuk del me kalimin e kohës. Dhe të gjitha këto, sepse ato kanë kompatibilitet së bashku. Çifti nuk ka indiferencë ndaj njëri-tjetrit, ndjenjat e tyre nuk do të përfundojnë në jetë, Dashi dhe Binjakët gjithmonë mund të mbështesin njëri-tjetrin dhe të integrojnë dobësitë me forcën e një partneri. Binjakët kurrë nuk lodhen nga ngrohja e pasionit të Dashit- ata mbështesin njëri-tjetrin dhe, edhe pse nganjëherë ata janë në konflikt, ato janë të ngjashëm.

Ujori dhe Peshorja

Ujori dhe Peshorja përputhen në mënyrë ideale: ata janë të interesuar për njëri-tjetrin dhe mund të flasin për orë të tëra. Sa i përket marrëdhënieve të ngushta, Ujori dhe Peshorja janë në gjendje të bëjnë kompromis dhe kjo, në masë të madhe, e forcon bashkimin. Megjithatë, ka edhe gracka. Frika kryesore e Peshores është vetmia, kështu që ata duhet të kenë një partner aty pranë. Sa i përket Ujori, ata zakonisht e vënë miqësinë së pari dhe pastaj pasionin. Normalisht Ujori në shfaqjen e ndjenjave ndikon në Peshoren, e cila dëshiron më shumë nxehtësi. Megjithatë, forca e tyre qëndron në faktin se ata gjithmonë mund të bien dakord.

Peshqit dhe Akrepi

Kjo përputhshmëri është afër ideales: kjo shpjegohet me faktin se të dy shenjat i përkasin të njëjtit element: ujit. Në këtë rast, Peshqit dhe Akrepët mund të kenë interesa shumë të ndryshme, por ato tërheqin njëri-tjetrin në një nivel intuitiv. Transformojnë këtë marrëdhënie me të njëjtat vlera: ata shikojnë të njëjtat pikëpyetje rreth familjes dhe martesës. Peshku "shuan" agresivitetin e Akrepit, duke i bërë ata më të butë; Akrepët janë pararendësit e Peshqve. Në këtë çift, gjithçka është e mirë me romancën dhe mirëkuptimin e ndërsjelltë - ata janë një ekip i vërtetë.

Shigjetari dhe Luani

Kur bëhen bashkë Shigjetari dhe Luani, gjithçka është rreth djegies. Shigjetari do ta trajtojë Luanin si koleg. Për më tepër, Luani është një shenjë e qëndrueshme dhe Shigjetari, përkundrazi, gjithmonë kërkon diçka të re. Të dy shenjat janë të zjarrta, kështu që në çiftin e Shigjetarit-Luan ka intensitet, dinamikë, lëvizje përpara dhe përshtypje të gjalla. Ky bashkim është për ata që duan të jetojnë një jetë argëtimi dhe harbimi.

Bricjapi dhe Virgjëresha

Stabiliteti është ajo që i mban ata së bashku. Bricjapi pëlqen që Virgjëresha është pedante dhe është përgjegjëse për fjalët e saja. Virgjëresha e di se Bricjapi do të ngjitë malet nëse vendosin një qëllim. Bricjapi e do maturinë e Virgjëreshës, besueshmërinë dhe qetësinë e saj.Ai është i kënaqur që nuk përpiqet për aventura të stuhishme. Të dyja janë në favor të mirësjelljes dheekuilibrit. Virgjëresha është e arsimuar mirë dhe e di se si ta mbajë distancën e saj. Edhe kjo është si Bricjapi, sepse ai beson se gjithkush në jetë ka një vend dhe një rol dhe ju duhet t'i mbani ato. Ata kanë një marrëdhënie harmonike të seksit dhe intimitetit shpirtëror - një bashkim ideal për ata që duan të krijojnë një familje të fortë.

Demi dhe Gaforrja

Ky bashkim është një shembull i faktit se të kundërtat tërhiqen. Demi është Toka, Kancerit është Uji, ndërsa secili prej tyre integron tjetrin pa ndërhyrë ku nuk është e nevojshme.Bashkimi i Demit dhe Gaforres mund të përshkruhet në një fjalë: I rehatshëm. Ata janë partnerë të shkëlqyeshëm, ata rrallë zbulojnë marrëdhënien, janë të integruar në realitet dhe me vërtetësi, ata e shohin jetën me maturi dhe nuk u pëlqejnë konfliktet. Megjithatë, nëse ekziston një konflikt, vetëm një Gaforre më diplomatike mund të qetësojë një Dem të zemëruar. E vetmja gjë që mund të shkatërrojë lidhjen e tyre është përqendrimi i tepërt i njërit prej tyre në një qëllim që është jashtë planit të bashkimit të tyre.

*Përkthyer nga www.lavitaenellamente.com

Shpërndajeni me miqtë tuaj: