Çfarë ndodh kur ‘arma’ të shkrep me vonesë? Situata në këtë video bëhet vërtet humoristike

Çfarë ndodh kur ‘arma’ të shkrep me vonesë? Situata në këtë video bëhet vërtet humoristike
Është bërë traditë në raste festash të përdoren nga këto aksesorë që ‘shpërthejnë’ duke ndezur atmosferën me letra që lëshohen në ajër.

Por ndodh që ‘arma’ të mos shkrepë në kohën e duhur dhe situata bëhet vërtet qesharake.

Kështu i ka ndodhur vajzës në këtë video: