A e gjeni dot çfarë është realisht ky rreth i madh me hekura? Pamjet në këto video do t’ju habitin

A e gjeni dot çfarë është realisht ky rreth i madh me hekura? Pamjet në këto video do t’ju habitin
Duket si një lojë apo një vepër arti. Është e gjitha e përbërë nga hekura të montuar në mënyrë të çuditshme.

Por kjo ‘rotondë’ e ka një kuptim dhe ai është larg përfytyrimit.

Pamjet tregojnë se bëhet fjalë për një urë, që hapet dhe mbyllet atëherë kur është e nevojshme. /a.a/ Albanian Free Press Online/