Viola e mban sekret

Viola e mban sekret
Po punon e po pushon.

Viola Spiro nuk po gjen rehat dhe po shëtit shpesh në vende shumë të bukura por ka një detaj në fotot e saj.

Ajo i mban gjithmonë sekret destinacionet ku shkon ndoshta me të dashurin e saj.

Kjo, në fakt, është shumë për t’u vlerësuar sepse duket se për të ka shumë rëndësi jeta private, më shumë se sa të shiturit mend me vende përrallore.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: