Sara Kolami mahnit me trupin

Sara Kolami mahnit me trupin
Prezantuesja simpatike Sara Kolami nuk bën pjesë në ato bukuritë klasike, me tipare të theksuara e që të lenë me gojën hapur.

Por është e sigurt që bën pjesë në ato vajzat me një finesë të veçantë, një stil të personalizuar dhe një kujdes për fizikun e saj.

Në këto ditë vere, Sara na mahnit me fotot e saj sepse vajza e breshtë në trup, me rroba banje qenka një yll i vërtetë.

 

 

 

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: