Rozana Radi nuk zhgënjen

Rozana Radi nuk zhgënjen
Me rrobat e banjës trup, herë të kuqe si një “shpëtimtare” zemrash e trupash, e herë të zeza si një “lady” pasanike, Rozana Radi edhe këtë verë nuk zhgënjeu fansat.

Vendin se ku ka shkuar me pushime dhe me kë, ajo e ka mbajtur sekret por linjat janë të duhurat, e kolme ku duhet dhe e hollë ku duhet.

Rozana duket se po relaksohet në prag të një stine të re televizive dhe krijimtarie.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: