Rovena si në kabare

Rovena si në kabare
E kemi në kuptimin e mirë të fjalës, sepse kjo shqipja jonë shpesh e përdor gabim fjalën kabare.

Rovena Stefa, këngëtarja e njohur, ka zgjedhur një stil shumë interesant për të veshur në një nga performancat e saj.

Me këtë model flokësh dhe aksesorësh në kohë dhe me këtë fustan të gjatë por ngjitur pas trupit, duket plotësisht si një personazh i kabareve të famshme të shumë dekadave më parë.

Dhe i shkon shumë me linjat.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: