Rosela na përshëndet nga SHBA

Rosela na përshëndet nga SHBA
Këngëtarja shkodrane Rosela Gjylbegu duket kaq e lumtur dhe e qetë.

Ajo na ka shtënë në zili me këto panorama mbresëlënëse nga pushimet e saj që nuk janë nëpër plazhe e brigje por në SHBA, nga ku ajo zgjedh lartësitë e këtij vendi për të pozuar.

Rosela, si gjithmonë shumë e thjeshtë në veshje, pa grim por me një buzëqeshje të çlirët, duket se po kalon atje një eksperiencë shumë të veçantë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: