PRECEDENTËT/ Kroaci-Angli, historia  flet për “Tre Luanët”

PRECEDENTËT/ Kroaci-Angli, historia  flet për “Tre Luanët”
Kroacia dhe Anglia sot luajnë me historinë, pasi kroatët kërkojnë finalen e parë të një botërori ndërsa anglezëve iu mungon finalja e madhe prej ‘66. T

akimi i fundit mes tyre në turnetë e mëdha ka qenë ai i Euro 2004, ku Anglia fitoi 4-2 dhe kaloi më tej.

Në shtatë përballje Kroaci-Angli, Anglia ka fituar 4 kundrejt dy fitoreve të Kroacisë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: