Pozat dhe shqiponja

Pozat dhe shqiponja
Sigurisht pas golave të dy bashkëkombësve tanë me ekipin e Zvicrës, priteshin shumë duar në formë shqiponje nga bukuroshet e ekranit.

Dhe Luana me Borën nuk vonuan të jenë “nacionaliste”.

Luana me këtë shqiponjë “seksi” poshtë dekoltesë së fryrë dhe Bora me këtë shqiponjë në një parking, por duke u kujdesur që të jetë seksi e të mbajë këmbën në pozë siç duhet.

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: