Niki Delijorgji kërkon llogari

Niki Delijorgji kërkon llogari
Në kanalin e saj ne YouTube duket se fansat nuk po shtohen, pavarësisht bukurisë së saj.

Ndaj bukuroshja Niki Delijorgji ka marrë masa dhe me anë të një fotoje ku shijon një koktej nga Akropoli në Athinë, u bën thirrje fansave që të nënshkruajnë e të ndjekin këtë kanal.

Nuk e dimë se sa shumë të rinj e kanë dëgjuar këtë “kërkesë llogarie” por është e sigurt që fotoja i ka hutuar disi.

 

 

 

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: