Mimoza dhe barku i rrumbullakosur

Mimoza dhe barku i rrumbullakosur
Mimoza Shkodra dhe i fejuari i saj, këngëtari Slejdi Qalliu, janë të lumtur e të përqafuar buzë liqeneve zvicerane, ku edhe jetojnë.

Por kjo foto na futi pak në dyshime.

E vërtetë është që këto fustanet e verdha janë pak me rrezik sepse tregojnë shumëçka, por ky bark i rrumbullakosur i Mimozës i dedikohet ose disa darkave më shumë ose ndonjë surprize sekrete nga çifti.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: