Marini zgjedh Sarandën

Marini zgjedh Sarandën
Aktori i talentuar dhe simpatik, Marin Orhanasi, bashkë me familjen, ka zgjedhur Sarandën e bukur për pushimet e tij.

Por nuk e ka lënë humorin as me pushime.

Ai bën autoironi me veten duke pozuar nga lart, me një selfie që tregon bukuritë e gjirit të Sarandës, por duke u shprehur se si dembel që është, nuk zbret poshtë por bën foto.

Humori dhe pushimet, binomi perfekt, i dashur Marin!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: