Luana, luks dhe shije në Mikonos

Luana, luks dhe shije në Mikonos
E ka vendin e saj të preferuar. Sepse edhe verën që shkoi nuk ndenji pa bërë disa ditë pushim në këtë ishull.

Por sigurisht që është edhe një nga vendet më shumë të kushtueshme për të bërë pushime.

Por ku sigurisht format e saj të larmishme janë mes shumë femrave të tjera si ajo.

Shikoni se sa romantike duket Luana në këtë darkë që mbyllet me ëmbëlsira.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: