Lori mes agrumeve

Lori mes agrumeve
Në fakt duhet të shkruanim mes Dior-it sepse është veshur e tëra me markën e njohur.

Por këto rroba banje në stil retro’ me agrume të stampuara, duken kaq bukur të veshura nga një bionde si ajo.

Lori Hoxha rrufit çajin e saj në mes të gjelbërimit, por ndërkohë veshja dhe stili i saj menjëherë jehon në odën shqiptare.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: