Linda Jarani, seksi edhe me rasta

Linda Jarani, seksi edhe me rasta
Ka kaluar në ekstrem me flokët e saj, aktorja Linda Jarani.

Flokët e gjatë e të bukur u mblodhën në gërsheta, thuajse rasta, në një përpjekje për të qenë në stil “xhamjakjan”.

Linda, me linjat e saj të brishta trupore dhe fytyrën njomëzake, nuk ka shumë lidhje me këtë ekstravagancë, por duket se kjo modë e saj nuk do të zgjasë shumë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: