Kevina “tërbon” pushuesit

Kevina “tërbon” pushuesit
Pavarësisht se koha po bën shumë teka, kjo nuk i ka ndaluar personazhet e njohur të skenës dhe ekranit që të gjejnë kohën e të pushojnë.

Kejvina Kthjella?

Tërbon pushuesit që duken nga pas saj në këtë foto por me të, ah, jemi mësuar.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: