Kënga e re i bëri bashkë

Kënga e re i bëri bashkë
Motrat Irma dhe Eranda Libohova, pas shumë dueteve në muzikë, tani kanë dalë me një trio, një këngë e re ka bërë bashkë dy motrat e mrekullueshme dhe këngëtaren e njohur vlonjate Maja.

Shikoni se si shkëlqejnë tre artistet bashkë pas interpretimit të kësaj kënge të re, nëpër mbarë Shqipërinë.

Të sigurt jemi që kënga do të jetë një sukses.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: