Kastravec për fytyrë të pastër

Kastravec për fytyrë të pastër
Me siguri të gjithë i njihni vlerat e kastravecit.

Një superfuqi për sa i përket lëkurës së pastër nga toskinat.

Është i jashtëzakonshëm mbi lëkurë, veçanërisht pasi keni marrë rreze dielli.

Qërojeni një kastravec dhe shtypeni, derisa të bëhet një masë e butë, dy feta vërini mbi sy.

Mbajeni maskën mbi fytyrë për 3-5 minuta. Shpëlajeni dhe do të ndieni menjëherë hidratim dhe freski.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: