Isida dhe Agnes pushojnë bashkë

Isida dhe Agnes pushojnë bashkë
Janë dy mikesha të mira dhe për ne, edhe dy vajza shumë tërheqëse.

Të lidhura fort, balerina Isida Mollaymeri dhe stilistja Agnes Vuthaj kanë zgjedhur Parisin me magjinë e tij për të pushuar disa ditë, në shoqërinë e njëra-tjetrës.

Pushimet me shoqet janë nga më komodet dhe të lumturat, ndaj dy vajzat kanë bërë zgjedhjen e duhur.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: