Irma gjithmonë me stil

Irma gjithmonë me stil
Përveç faktit se është një nga këngëtaret më të mëdha që kemi në panoramën tonë muzikore, Irma Libohova ka edhe një stil plotësisht të sajin në veshje.

Ajo preferon ngjyrat e ndezura, linjat e gjëra dhe veshjet e gjata deri në fund të këmbëve.

Këto kombinuar me këpucë balerinë e të sheshta dhe me buzëkuq të ndezur.

Nuk e dimë se që kur e ka nisur këtë stil por duhet pranuar se Irmës i shkon jashtë mase.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: