Ingridi nuk e prish “traditën”, rikthehet me foto provokuese

Ingridi nuk e prish “traditën”, rikthehet me foto provokuese
Ingrid Gjoni as këtë verë nuk mund të rrinte larg detit dhe larg provokimeve.

Foto seksi, me rrjeta e ngjyra të forta, rripa e këmbë të hapura.

Nuk e theu “traditën” e saj edhe këtë vit madje dhe pozat janë po ato.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: