Ilir Metës s’i ndahet shpirti nga...

Ilir Metës s’i ndahet shpirti nga...
Ka qenë një gëzim familjar i Leonard Kokës dhe në një ambient në natyrë, rreth një tavoline të mbushur plot, ja ku janë mbledhur eksponentët kryesorë të LSI-së.

Kanë hedhur valle, janë ushqyer me shije e kanë biseduar.

Mes tyre nuk mungonte edhe Presidenti i Republikës, Ilir Meta, dikur kryetar i kësaj partie.

Ai duket se po e shijon së tepërmi këtë takim me miqtë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: