GJYQTARËT/ Brazilin “e gjykon” një serb, një “bilbil” argjentinas për Francën 

GJYQTARËT/ Brazilin “e gjykon” një serb, një “bilbil” argjentinas për Francën 
Ndeshjen mes Francës dhe Uruguait do ta gjykojë një argjentinas.

Fatet e këtij takimi i janë besuar një gjyqtari amerikano-jugot, Nestor Pitana (Argjentinë), ndërsa ndeshjen tjetër çerekfinale, Brazil-Belgjikë e drejton Milorad Mazic (Serbi).

Bjorn Kuipers (Holandë) gjykon ndeshjen mes Anglisë dhe Suedisë, kurse Sandro Ricci (Brazil) do të jetë gjyqtar kryesor i ndeshjes tjetër çerekfinale, Rusi-Kroaci.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: