Gerta “xixëllon” e tëra

Gerta “xixëllon” e tëra
Gerta Mahmutaj nuk do të ndalet edhe këtë verë me performancat e saj dhe sigurisht që pamja jashtme ka shumë rëndësi.

Por shikoni këtë foto, teksa ajo çlodhet pak minuta përpara daljes në skenë.

Grimi është kombinuar me veshjen plot ngjyra, ku kombinon e verdha edhe tek sytë.

Por ajo që na ra në sy ishin xixëllimet tek mollëzat e duke qenë se Gerta është një vajzë e re dhe ka freski natyrale, ato edhe mund të ishin më të sfumuara.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: