Flokët që i shkojnë Elit

Flokët që i shkojnë Elit
Do të ja ketë thënë njeri Eli Farës, këngëtares më bukuroshe të panoarmës shqiptare, se me këto flokë të mbledhura thjeshtë si bisht kali, duket një vajzë e vogël e se i shkojnë shumë?

Urojmë që po dhe urojmë që ta shikojmë më shpesh me këtë model flokësh që i japin bukurisë së saj më shumë rini dhe e bëjnë më shumë elegante.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: