Femrat Dreshaj shkëlqejnë

Femrat Dreshaj shkëlqejnë
Sigurisht që ajo që na lumturoi më shumë ishte se Afërdita Dreshaj, modele dhe këngëtare, më në fund, vendosi unazë me të fejuarin e saj prej vitesh.

Dasma sigurisht që ishte shumë romantike dhe ajo kishte pranë vetes të gjithë njerëzit e dashur.

Por sytë mbetën mbërthyer edhe sepse nëna e saj është vërtetë një yll dhe motra e saj brune, edhe më e hijshme se nusja e re.

Ndaj kjo pasuri gjenetike e femrave Dreshaj është për e adhurueshme.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: